06. Oktober 2016
Sevn Alias, DJ Jazzy Jeff, Samm Henshaw en Sunnery James & Ryan Marciano maken line-up MTV Music Week Rotterdam compleet

Sevn Alias, DJ Jazzy Jeff, Samm Henshaw en Sunnery James & Ryan Marciano maken line-up MTV Music Week Rotterdam compleet

MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, maakt vandaag de laatste namen bekend die optreden tijdens de MTV Music Week; hét evenement dat Rotterdam van woensdag 2 t/m zaterdag 5 november verandert in de grootste muzikale hotspot van Europa. Sevn Alias, DJ Jazzy Jeff, Samm Henshaw en Sunnery James & Ryan Marciano maken de line-up met speciale shows compleet. Daarnaast maakt MTV bekend dat fans gratis toegang krijgen tot beste acts van Nederland tijdens de MTV Music Week. Informatie over deze acties, tickets en andere updates zijn te vinden op www.mtvmusicweek.nl

Nieuwe unieke optredens en events
- Sunnery James & Ryan Marciano zijn de main act tijdens de MTV Music Week Official Opening Party op woensdag 2 november in Annabel.
- Ook De Likt treedt op tijdens de MTV Music Week Official Opening Party.
- Woensdag 2 november is Samm Henshaw live te zien BIRD.
- In Rotown vindt woensdag 2 november de MTV Popquiz plaats.
- Kay Nambiar Presents MTV Brand New Acts: RONDÉ, Nambyar & Secret Rendezvous; de MTV presenter zal zaterdag 5 november in Rotown de beste nieuwe acts volgens MTV presenteren.
- Sevn Alias zal zaterdag 5 november in NORA een special showcase hosten van eigen label Rotterdam Airlines.

Verder zijn tijdens de MTV Music Week ook de volgende acts en events te zien:
DJ Jazzy Jeff – Beyond The Beat @ Hiphophuis – Woensdag 2 november
Orchestre Poly Rythmo De Cotonou @ BIRD – Donderdag 3 november
CHIPS @ BAR – Donderdag 3 november
Public Access TV @ V11 – Donderdag 3 november
XOXO Club – Donderdag 3 november
Dope Boys @ WORM – Vrijdag 4 november
Run The Trap XL - Indoor Festival @ Factory010 – Vrijdag 4 november

Monica Geuze, Social Host MTV Music Week: "De line-up van de MTV Music Week is compleet! Met deze diverse acts is er voor iedere muziekliefhebber iets bijzonders te zien en te horen. Ik ga me de komende week focussen op de invulling van mijn eigen avond in Annabel en zal alle fans via de MTV socials op de hoogte houden van alles rond de MTV Music Week. Hou deze dus in de gaten!“

Gratis events en ticketinfo
MTV biedt fans tijdens de MTV Music Week een unieke kans om gratis aanwezig te zijn bij de optredens van de beste acts van Nederland:
MTV Music Week Official Opening Party (met Sunnery James & Ryan Marciano en De Likt)
Douwe Bob’s Fool Bar
Jett Rebel
Julian Jordan (18- event)
Broederliefde
MTV Acoustic Sessions: Nielson
Kay Nambiar Presents MTV Brand New Acts (met RONDÉ, Nambyar & Secret Rendezvous)
Ronnie Flex

Tickets voor deze events zullen worden weggeven op www.mtvmusicweek.nl en via mediapartner Radio 538. Informatie over tickets voor de overige aangekondigde events volgt snel via de verkoopkanalen van de verschillende locaties en www.mtvmusicweek.nl.

MTV Music Week Ambassadeurs
Naast Monica Geuze zijn DJ Afrojack en MTV presentator Kay Nambiar de officiële ambassadeurs van de MTV Music Week.

MTV Music Week 2016
Van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Muziekfans beleven elke avond de vetste optredens van de heetste nationale en internationale artiesten van het moment. MTV Music Week is een samenwerking tussen MTV, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en verschillende uitgaansgelegenheden. Meer informatie over de line-up is te vinden op: www.mtvmusicweek.nl. Op zondag 6 november is de MTV EMA wereldwijd live te zien vanuit Rotterdam Ahoy.

www.mtvmusicweek.nl
#mtvmusicweeknl
Facebook: www.facebook.com/mtvnl
Twitter: www.twitter.com/mtvnl
Instagram: www.instagram.com/mtvnl
Snapchat: mtvnederland

MTV Music Week wordt mede mogelijk gemaakt door essence cosmetics
essence inspireert jonge klanten en eerste gebruikers van decoratieve cosmetica. De producten zijn zeer betaalbaar zodat je een nieuwe look kunt proberen wanneer je maar wilt – met een compleet assortiment innovatieve beautyproducten en de meest trendy kleuren en formules van het seizoen. Dankzij een sterke focus op trends en een duidelijk standpunt tegen dierproeven slaagt essence er keer op keer in om zichzelf als het “Nummer 1 cosmeticamerk van Europa*” te positioneren.
*Bron: Euromonitor International Limited 2011

Over Viacom Benelux
Viacom International Media Networks is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Viacom creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, motion pictures, games en apps. De zenderportfolio van Viacom Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV en de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike. De Viacom Kids & Family-merken Nickelodeon, Nick Jr. en NickToons, behoren tot de grootsten van de wereld.