23. Juni 2016
Dit was Isle of MTV Malta 2016!

Dit was Isle of MTV Malta 2016!

Bekijk de spectaculaire show op 1 augustus om 19.00 uur op MTV

Wat was het een feest! Gisteravond werd op het Il-Fosos plein op Malta de tiende editie van Isle of MTV gevierd. Met optredens van Clean Bandit, Jess Glynne, Whiz Khalifa en een spetterende afsluiting van Electro-House DJ Steve Aoki. Voor het eerst kon iedereen over de hele wereld via een livestream het hele concert meemaken. Gemist? Kijk dan op maandag 1 augustus om 19.00 uur naar MTV voor de registratie van Isle of MTV 2016.

__UK collectief Clean Bandit bracht hun hits ten gehore, waaronder Rather Be en Real Love. Het publiek zong ieder woord mee:

Om Jess Glynne kon niemand heen met haar stunning zwarte satijnen outfit en haar hits Don’t Be So Hard On Yourself, Ain’t Got Far to Go and Hold My Hand en met de emotionele ode “I Feel For You” aan de onlangs overleden Prince sloot ze haar set af.

Wiz Khalifa opende met de wereldwijde hit Black and Yellow en dat liet het publiek bouncen tot het einde van zijn optreden met de track Young, Wild & Free.

Steve Aoki sloot Isle of MTV 2016 af. “This is what 50,000 people looks like”, aldus Steve Aoki. En het was een waardige closing act waar iedereen helemaal uit zijn dak ging. Steve zelf snapchatte er op los, haalde een fan uit het publiek om hem in zijn booth te vergezellen en omdat het een verjaardagsfeestje was, gooide Steve tien verjaardagstaarten het publiek in. __

Kijk op maandag 1 augustus om 19.00 uur naar MTV om zelf het epische verjaardagsfeestje van 10 jaar Isle of MTV Malta mee te maken.

Noot aan de redactie:
Bekijk voor meer informatie op www.isleofmtv.com. Meer high res beeldmateriaal is te downloaden en te bekijken via de volgende link.