14. Maart 2016
Awkward en Faking It zijn terug met je wekelijkse snack girl drama

Awkward en Faking It zijn terug met je wekelijkse snack girl drama

Awkward en Faking It zijn terug. Claim je woensdagavond en zit klaar voor een wekelijkse snack girl drama. Een uur lang gegarandeerde guilty pleasure met eerst iedere week een freshly baked aflevering van Awkward, gevolgd door een crispy new episode van Faking It. Natuurlijk mag de nodige relatiedrama niet ontbreken. Kijk vanaf woensdag 16 maart iedere week naar nieuwe afleveringen om 19.00 uur op MTV!

Bekijk hier de promo van de nieuwe seizoenen! (video)

Awkward - seizoen 5B, iedere woensdag om 19.00 uur
Studeren zou een frisse start moeten zijn, maar wanneer Jenna voor een tijdje huiskomt in de zomer komt alle awkwardness weer terug. Jenna voelt zich geweldig na haar eerste jaar op college, maar haar nieuwe zelfvertrouwen wordt op de proef gesteld als ze ontdekt dat ze niet als enige is veranderd. Haar ouders zijn zo bezig met hun nieuwe baby, dat ze amper tijd hebben voor Jenna. Lissa is gestopt met studeren en werkt nu als hun nanny. Sadie en Tamara zijn ineens BFF's na hun jaar in New York. Matty en Jenna praten niet meer met elkaar, maar haar ex-vriend Luke

Bekijk hier bericht van Jillian Rose Reed (Tamara in Awkward):

Faking It - seizoen 3, iedere woensdag om 19.30 uur
Seizoen 3 van Faking It draait om vriendschap, en hoe ingewikkeld dit kan zijn. Amy keert terug naar Austin en is verbaasd over hoe Karma is veranderd. Liam is jaloers op de nieuwe vriendschap van Shane.

Nog even een catch-up doen van Awkward en Faking It voor de nieuwe afleveringen beginnen? MTV zendt op de dag van de première, woensdag 16 maart, een Awkward-marathon uit van seizoen 4b & 5a vanaf 10.55 uur. Ook benieuwd hoe het ook alweer zat tussen Amy en Karma? Binge-watch dan op zondag 20 maart vanaf 10.40 uur de Faking It-marathon van seizoen 1b en 2. De eerste afleveringen van de nieuwe seizoenen worden ook op zondag 20 maart herhaald, Faking It om 20.35 uur en Awkward om 21.05 uur.

Bekijk hier bericht van Katie Stevens (Karma in Faking It):

Ontwerp je eigen #RelationChips op en win Awkward en Faking It chipszakken: www.mtv.nl/relationchips
Bekijk hier de promo