07. Maart 2016
Ontmoet Marty en Chantelle, de nieuwe lad en lass in Geordie Shore seizoen 12

Ontmoet Marty en Chantelle, de nieuwe lad en lass in Geordie Shore seizoen 12

<strong>De Geordies zijn terug!</strong> Ze laten het Griekse avontuur achter zich en gaan terug naar hun vertrouwde thuisbasis in Newcastle. Buiten alle drank, drama en seks om komen er in dit nieuwe twaalfde seizoen twee nieuwe Geordies bij. Maak kennis met lad Marty en lass Chantelle! En wie dacht dat naast Kyle ook Marnie het Geordie Shore-huis heeft verlaten, die heeft het mis. Verwacht verder de grootste bitch fight die ooit in het huis heeft plaatsgevonden met de lasses rollend over de vloer en haren die worden uitgetrokken. Maar gelukkig is er ook nog liefde in de lucht. Hoe zou het gaan tussen Gaz en Charlotte in dit nieuwe seizoen van Geordie Shore? Nieuwe afleveringen zijn vanaf zondag 20 maart iedere week om 22.00 uur te zien op MTV.

<strong>Bekijk hier de promo!</strong>

Lad Marty kennen we al van het MTV programma Ex on the Beach. Hij heeft drie liefdes; zijn haar, drinken en zoenen. Hij kan met z'n tong zijn neus aanraken, dus de lasses hebben vast niets te klagen. Marty kan niet wachten om zichzelf voor te stellen, bekijk hier zijn videoboodschap.

De andere aanwinst van de Geordie Shore familie is de lass Chantelle, volgens Marty de lekkerste lass uit het huis. Ze laat niet over zich heenlopen en is nooit bang om haar mening te geven. Tegelijkertijd is altijd een mening hebben en veel drank meestal geen succesformule. Benieuwd naar Chantelle? Bekijk hier haar videoboodschap.

Bekijk nog meer bonus clips en mini-interviews op www.mtv.nl/geordieshore.

Geordie Shore seizoen 12, vanaf 20 maart iedere zondag om 22.00 uur te zien op MTV.