08. Oktober 2015
Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo en twenty one pilots toegevoegd aan de line-up van de MTV EMA's 2015

Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo en twenty one pilots toegevoegd aan de line-up van de MTV EMA's 2015

Martin Garrix en Shay Mitchell reiken awards uit

MTV maakte vandaag bekend dat er meer namen zijn toegevoegd aan de line-up van de MTV EMA’S 2015 in Milaan. Het wordt een avond om niet snel te vergeten!

Host van de avond, Ed Sheeran, gaat samen met het Londense Rudimental een optreden verzorgen dat het Mediolanum in Milaan in een groot feest verandert.

“Dit jaar ga ik optreden met Rudimental. Ik heb een nummer gemaakt met Rudimental en het wordt de eerste keer dat zij optreden op de MTV EMA’s. En mijn eerste keer dat ik samen met hen op TV te zien ben, dus dat wordt cool…” – Ed Sheeran

De Britse singer-songwriter Ellie Goulding maakt haar debuut op het podium van de MTV EMA’s als onderdeel van haar wereldtour, en popsensatie Jason Derulo maakt zijn opwachting. Duo twenty one pilots heeft ook hun komst bevestigd.

De Nederlandse DJ Martin Garrix en Shay Mitchell van Pretty Little Liars reiken awards uit.

Al dit talent is vast een voorproefje van wat er allemaal bij de MTV EMA's gaat gebeuren, het wordt een epische avond. Eerder werd al bekend dat Pharrell Williams gaat optreden.

De MTV EMA’s 2015 worden dit jaar gepresenteerd door Ed Sheeran en co-host Ruby Rose vanuit het Mediolanum Forum in Milaan. De show is op zondag 25 oktober vanaf 21.00 uur te zien op MTV.

Het jaarlijkse muziekspektakel is een ode aan alle populaire artiesten van dit moment, uit verschillende categorieën. Stemmen voor de verschillende categorieën kan tot en met 24 oktober via mtvema.com.

Aanmelden MTV EMA Pre-Party Amsterdam & Antwerpen
De winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act 2015 wordt bekendgemaakt tijdens de MTV EMA Pre-Party Amsterdam 2015, een exclusief event in de Beurs van Berlage op maandag 12 oktober. Tijdens de exclusieve pre-party zijn er optredens van ‘Beste Belgium Act’-nominee Netsky én Sam Feldt. Woensdag 14 oktober wordt tijdens de MTV EMA Pre-Party Antwerpen 2015 in Ampère de winnaar van de MTV EMA Best Belgian Act 2015 bekendgemaakt.

Wil je verslag doen van de MTV EMA Pre-Party Amsterdam of Antwerpen 2015? Meld je dan aan via marieke.saly@vimn.com

Voor afbeeldingen en meer informatie: press.mtvema.com.