05. Oktober 2015
MTV's 'Are You The One?' is terug met een derde seizoen

MTV's 'Are You The One?' is terug met een derde seizoen

Als je perfecte match voor je neus stond, zou je het dan weten?

Dit derde seizoen van Are You The One? belooft alles van prille liefdes tot perfecte matches, driehoeksverhoudingen, gebroken harten én een nieuwe twist die de tortelduifjes met een mond vol tanden zal doen staan.

In Are You The One? worden 10 mooie vrouwen geselecteerd en voor elk van hen wordt gezocht naar de perfecte match. Uit deze zoektocht komen 10 knappe mannen voort die samen met de 10 vrouwen een maand lang in een prachtvilla vertoeven. Het doel: het vinden van je perfecte match. Vinden ze alle 20 hun perfecte match binnen 10 pogingen dan winnen ze gezamenlijk 1 miljoen dollar!

Het nieuwe seizoen kent echter een twist; als tijdens één van de wekelijkse matchup ceremonies blijkt dat het de kandidaten niet is gelukt om tenminste 1 true match te vinden, ook wel een “blackout” genoemd, zal de groep gestraft worden met een verlies van 250.000 dollar op de totale prijzenpot. Dit betekent dat de kandidaten met vier blackouts geen kans meer maken op de jackpot van 1 miljoen dollar. De koppels zullen hierdoor gedwongen worden om te beslissen met hun hart in plaats van met hun hoofd in de race naar liefde en geld.

Het derde seizoen van Are You The One? is iedere zondag om 20.30u te zien op MTV.