30. April 2015
MTV LAAT KIJKERS DE ALLEREERSTE EDITIE VAN TOMORROWLAND BRASIL LIVE BELEVEN

MTV LAAT KIJKERS DE ALLEREERSTE EDITIE VAN TOMORROWLAND BRASIL LIVE BELEVEN

LINE-UP MET O.A. STEVE AOKI, HARDWELL, AFROJACK

MTV en Tomorrowland bundelen hun krachten om de kijkers van MTV en fans van Tomorrowland de allereerste editie van Tomorrowland Brasil in São Paulo Brazilië live te laten mee maken. MTV zal elke dag vanaf middernacht een zes uur durende live stream uitzenden op http://tomorrowland.mtv.tv.

Daarnaast zijn er op zondag 3 mei om 23.00 uur en maandag 4 mei om 22.00 uur twee specials van Tomorrowland Brasil te zien bij MTV.

Met MTV beleef je Tomorrowland Brasil op de eerste rij! Bereid je voor om de sfeer te proeven samen met duizenden anderen muziekfans en ‘s werelds grootste DJ’s. De officiële Tomorrowland Brasil trailer is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?t=30&v=Rv5SLDCDJ04.

Over Tomorrowland Brasil

Tomorrowland Brasil is een driedaags muziekfestival op de magische gronden van Parque Maeda in Itu (Sao Paolo). Tomorrowland Brasil is voortgekomen uit het Tomorrowland festival in Boom, Belgium die bekend staat om zijn indruwekkende decor, grote artiesten en natuurlijk de luxe campingervaring. Zoals verwacht was Tomorrowland Brasil binnen 3 uur uitverkocht en komen er 180.000 bezoekers vanuit de hele wereld. Sta klaar voor Tomorrowland Brasil: The Book of Wisdom.