23. Februari 2015
Geordie Shore krijgt nieuwe huisgenoten!

Geordie Shore krijgt nieuwe huisgenoten!

Chloe en Nathan komen chaos veroorzaken in een spraakmakend nieuw seizoen. Geordie Shore seizoen 10 start op zondag 12 april om 22:00 uur op MTV.

Mis je je wekelijkse dosis Geordie Shore? Gelukkig komt het wachten bijna tot zijn einde, omdat de Geordies terug zijn met seizoen 10 op zondag 12 april om 22.00 uur, alleen op MTV. En niet met één maar met twee nieuwe huisgenoten in de groep. Zeg maar hallo, want hier komen Chloe Etherington en Nathan Henry!

Chloe, 19, beschrijft zichzelf als ‘’wild, lichtelijk gestoord, heeft willekeurige acties en is nuchter.’’ Ze past perfect in het huis en doet dan ook niets liever dan haar prachtige lichaam pronken tijdens een avondje stappen. Maar onze new girl heeft ook een serieuze kant. Voorheen was ze coach van het ijsschaatsteam en droomde van een carrière als succesvolle zakenvrouw. Cloe is niet geheel onbekend in het huis, want ze heeft wat gehad met Geordie Scotty T. Ontstaat er weer een nieuwe romance als ze het huis betreedt? Je ziet het alleen in seizoen 10.

Nathan Henry, 23, vind zichzelf een “reality-televisie slet” dus het is geen verassing voor degene die hem kennen dat hij uiteindelijk eindigde in een seizoen van Geordie Shore. Nathan schrijft Geordie Shore geschiedenis doordat hij de eerste biseksuele Geordie in de show is. Nathan kijkt uit om de jongens en meisjes manieren bij te leren en heeft zijn zinnen al gezet op Aaron. De bijna twee meter lange aantrekkelijke Nathan is klaar om het huis overhoop te halen als nooit van te horen.
In seizoen tien zeggen we gedag tegen Geordie Shore ster James Tindale. Het is zeker dat het een emotioneel afscheid zal zijn voor James, die al sinds dag één van Geordie Shore tot de Geordie familie behoort. Wanneer zal de bom vallen en hoe verteld hij het zijn huisgenoten? Dit wordt een aflevering om niet te missen!

In het afgelopen seizoen zagen we hoe Queen Vicky het hele huis choqueerde toen ze aankondigde het huis te verlaten. Het ging van hot naar cold tussen Gaz en Charlotte, terwijl Marnie zat te stoken tussen Aaron en Scott. De romantiek tussen Holly en Kyle bloeide alleen maar op, toen ze elkaar beloofden niet meer met anderen aan te pappen. En James was natuurlijk continu bezig om zijn gekke huisgenoten in toom te houden.

Seizoen 10 belooft zelfs wilder te worden, zeker nu met twee nieuwe Geordies die klaar zijn om het roer over te nemen. Hoe zullen de dames reageren op Chloe en zal Nathan met open armen ontvangen worden?

GEORDIE SHORE SEIZOEN 10 is op zondag 12 april om 22.00uur te zien op MTV!