11. December 2014
AMY SCHUMER HOST “MTV MOVIE AWARDS 2015”

AMY SCHUMER HOST “MTV MOVIE AWARDS 2015”

MTV maakt vandaag bekend dat Amy Schumer de 24e “MTV Movie Awards 2015” zal presenteren. De “MTV Movie Awards 2015” worden uitgereikt op zondag 12 april 2015 vanuit het Nokia Theatre Los Angeles en zijn te zien op MTV.

“Ik ben vereerd dat ik de awards mag presenteren,” zegt Amy Schumer. “Ik zal het publiek bij me dragen als een teenmom #breaktheinternet #breakmywater.”

Amy Schumer staat bekend om haar combinatie van eerlijkheid en schaamteloze gevoel van humor. Ze heeft dit talent laten zien als maker, ster, schrijver en executive producer van “Inside Amy Schumer”, een Emmy genomineerde serie van Comedy Central. Schumer komt ook op het grote doek met de film Trainwreck die zij geschreven heeft en waarin ze een rol heeft naast Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, Vanessa Bayer, Tilda Swinton, LeBron James en John Cena. De film is geproduceerd en geregiseerd door Judd Apatow.

De “MTV Movie Awards 2015”zal opnieuw een episch grappige, explosieve, over-the-top show zijn met de favoriete films, acteurs en muzikanten van afgelopen jaar. Daarnaast zal de show de beste films en optredens van afgelopen jaar eren en zien we exclusieve momenten uit blockbusters van aankomende zomer.