03. November 2014
MTV PRESENTS: OLIVER HELDENS

MTV PRESENTS: OLIVER HELDENS

EXCLUSIEVE SHOWCASE MTV Brand New is in november Zender van de Maand bij KPN. Reden voor MTV om op 11 december een exclusieve MTV Brand New showcase te organiseren met Oliver Heldens. Kaarten zijn te winnen via MTV.NL of KPN.

MTV Brand New is in november Zender van de Maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te bekijken. Om dit te vieren, organiseert MTV een exclusieve showcase van Oliver Heldens op 11 December in de Lichtfabriek in Haarlem. Er zijn geen kaarten te koop voor dit exclusieve event.
MTV Brand New heeft Oliver Heldens verkozen tot dé MTV Brand New act van 2014. Oliver Heldens is één van de grootste nieuwe acts van dit moment. Hij is een Nederlands dj en muziekproducent in de genres deephouse en future house. Hij tekende in 2013 bij Spinnin' Records en hij kwam bij het label 'Musical Freedom' van Tiësto. In december 2013 verscheen Gecko waarmee hij in de zomer van 2014 op nummer 1 kwam in de Britse Official BBC Top 40.
Over MTV Brand New
Bij MTV Brand New kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week de allernieuwste lokale en internationale muziek ontdekken! MTV Brand New biedt jou de laatste trends en hypes in de muziekwereld. Er is op de zender plaats voor originele acts binnen de genres alternative, rock, dance en hip hop. Bij MTV Brand New draait alles om het gevoel van muziekbeleving en is gericht op nieuwe acts en de meest opmerkelijke video’s.