11. April 2018
Model Rose Bertram exclusief voor MTV naar Coachella Festival

Model Rose Bertram exclusief voor MTV naar Coachella Festival

Volg Rose vanaf woensdag 11 april exclusief via de online kanalen van MTV

Het Belgische internationale model Rose Bertram reist exclusief voor MTV naar Californië om daar alle ins & outs te laten zien rond het Coachella Festival. Vanaf woensdag 11 april neemt Rose de volgers van de online MTV-kanalen anderhalve week mee. Kijk mee met haar voorbereidingen, ontdek de beste outfits en nieuwste trends die op het festival te zien zijn en volg Rose backstage bij de vetste optredens en artiesten.

Check de vlogs, foto's en take-overs van Rose via onderstaande websites:
http://www.mtv.be/
https://www.instagram.com/mtvnl/
https://www.facebook.com/mtvnl/
https://twitter.com/mtvnl

Over Rose Bertram
De Belgische Rose Bertram heeft als model diverse grote campagnes op haar naam staan. In 2015 was ze het eerste Belgische model dat op de cover van het prestigieuze Sports Illustrated verscheen. Ook verscheen ze als eerste zwangere vrouw in de geschiedenis op de cover van de Nederlandse editie van Vogue. Rose is tevens het gezicht van Guess by Marciano waarvoor ze vorig jaar een campagne heeft gedaan samen met haar vriend Gregory van der Wiel. Daarnaast heeft Rose ook twee commercials voor L’Oreal Paris op haar naam staan

Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch, Double Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.