12. Maart 2018
Verrijk je kennis over je favo sterren met Rijk Hofman in nieuw online MTV programma

Verrijk je kennis over je favo sterren met Rijk Hofman in nieuw online MTV programma

Elke vrijdag een nieuwe aflevering, de eerste met Ronnie Flex is nu online te vinden

Altijd al alles willen weten over je favoriete sterren, maar geen tijd om het internet af te struinen naar alle feitjes? Geen nood! MTV's Rijk Hofman biedt uitkomst in het nieuwe online programma Verrijk je kennis! Rijk doet al het feitelijke speurwerk voor je en presenteert op geheel eigen wijze en in slechts 5 minuten alles, maar dan ook alles wat hij op het wereldwijde web tegenkomt. Elke vrijdag vind je een nieuwe aflevering van Verrijk je kennis op MTV.nl en het MTV YouTube-kanaal. In de eerste aflevering staat niemand minder dan Ronnie Flex centraal (Ronnie is zelf al fan van de show) en binnenkort weet je ook alles over sterren als Gigi Hadid en Martin Garrix. Bekijk de eerste aflevering hier.

Verrijk je kennis is het nieuwste online exclusive format dat MTV brengt. Sinds 2017 brengt MTV wekelijks nieuwe en verfrissende online shows waarin hosts Kay Nambiar, Rijk Hofman en Koen Kardashian de kijker zoals alleen zij dat kunnen meenemen in de wereld van muziek, lifestyle, celebrity's en influencers. Voorbeelden hiervan zijn:

MTV Sit Down - In MTV Sit Down spreekt Kay Nambiar in een intieme setting dé celebs van het moment en voert met hen een persoonlijk en eerlijk gesprek waarin je jouw favo's nóg beter kennen! Sit Down and enjoy! O.a. Famke Louise, Dua Lipa, Roxeanne Hazes, Lil' Kleine en Monica Geuze kwamen in eerdere MTV Sit Downs voorbij.

#INSTAFAMOUS - Koen Kardashian neemt je mee in de wereld van vloggers, influencers en de Instafamous. Hij neemt een kijkje achter de filter van Instafamous Nederland, zowel thuis als op de rode loper. Influencers Noor de Groot, Rens Kroes, Kalvijn en Rose Betram zijn al door Koen onder handen genomen.

MTV NOW - Wekelijkse updates over de hotste trends én het opvallendste nieuws op het gebied van muziek, celebs, shows, fashion en lifestyle met onder andere Kay Nambiar en Rijk Hofman.

Help Rijk de Zomer Door - Rijk Hofman verveelt zich deze zomer stierlijk en kan dus wel wat avontuur in zijn leven gebruiken. In Help Rijk de Zomer Door wordt hij elke week een dag op sleeptouw genomen door een kijker. Hoeveel ‘Rijken’ verdient de kijker aan het einde van de dag…?

Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch, Double Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.