26. April 2017
Bebe Rexha: The Ride - het verhaal van haar weg naar succes exclusief bij MTV op zondag 7 mei

Bebe Rexha: The Ride - het verhaal van haar weg naar succes exclusief bij MTV op zondag 7 mei

MTV Presents Bebe Rexha in Paradiso Amsterdam op woensdag 3 mei

Zondag 7 mei volg je de populaire singer-songwriter en MTV EMA-host Bebe Rexha op haar ride to fame in Bebe Rexha: The Ride, exclusief op Viacom-zender MTV. Met hits als In The Name Of Love met Martin Garrix, Me, Myself & I met G-Eazy en haar eigen I Got You is Bebe niet meer weg te denken uit de top van de internationale charts, maar haar weg naar deze top was zeker niet makkelijk. In Bebe Rexha: The Ride zie je de momenten die Bebe’s leven voor altijd hebben veranderd, die haar carrière hebben gevormd en die haar tot de unieke soloartiest van het moment hebben gemaakt. Bebe Rexha: The Ride is zondag 7 mei om 21.00 uur te zien op MTV.

Bekijk hier de promo!

Een paar feitjes over Bebe Rexha die je nog niet wist:

- Bebe’s voornaam is Bleta, dit betekent “honingbij” in het Albanees. Haar moeder vertelt: “Toen Bebe geboren werd was ze met haar grote ogen het schattigste kleintje ooit. Mijn man zei dan altijd; ze is zo zoet als honing.
- Bebe speelde trompet in haar schoolorkest en heeft daar nog acht jaar les in gehad. Ze wilde eigenlijk fluit spelen, maar tegen de tijd dat ze aan de beurt was waren alle fluiten al gekozen door andere leerlingen.
- Bebe heeft Fall Out Boy bassist Pete Wentz op de middelbare school ontmoet. Pete en producer Sam Hollander hoorden haar demo’s opnemen in de studio waar ze aan het werk waren. Dit leidde ertoe dat Bebe haar eerste platencontract tekende als onderdeel van Pete’s experimentele band Black Cards. Toen ze het telefoontje kreeg dat ze in de band zat was Bebe bezig met haar Italiaanse les: “Ik ben letterlijk gewoon weggelopen uit de les en ben nooit meer teruggegaan. Het grappige is dat ik dat semester elk vak heb gehaald, behalve muziek.”
- Toen de Black Cards in 2012 uit elkaar gingen gaven ze Bebe's naderende solocarrière als reden op. De echte reden was dat Pete Wentz haar niet meer in de band wilde hebben. Ondanks dit opstootje zijn Bebe en Pete nog steeds vrienden.
- Toen Bebe de MTV EMA 2016 live vanuit Rotterdam presenteerde kreeg ze tranen in haar ogen toen ze tijdens haar opkomst vanaf het dak van de arena naar beneden kwam op een schommel.

Op woensdag 3 mei kun je Bebe live in actie zien tijdens MTV Presents Bebe Rexha in Paradiso Amsterdam. MTV geeft hiervoor kaarten weg en je maakt tevens kans op een meet & greet met Bebe. Ook is er de week in aanloop naar Bebe Rexha: The Ride een speciaal interview te zien op de website van MTV: www.mtv.nl/beberexha en zie je op MTV de hele week Bebe's beste video's voorbij komen.

Bebe Rexha: The Ride is zondag 7 mei om 21.00 uur te zien op MTV.
#beberexhatheride

Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #13 en in België te zien via Proximus op kanaal #162 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.